Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Title: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Зінченко, Інна Миколаївна
Терлецька, Віта Альбертівна
Янюк, Тетяна Іванівна
Фалендиш, Наталія Олексіївна
Сергеєв, Анатолій Дмитрович
Keywords: гриби глива звичайна
pleurotus Ostreatus mushrooms
гриби печериця двоспорова
сушіння
agaricus bisporus mushrooms
drying
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2010
Citation: Дослідження процесу сушіння їстівних грибів / В. М. Ковбаса, І. М. Зінченко, В. А. Терлецька та ін. // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2010. – Вип. 6/2 (21). – С. 56–59.
Abstract: Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення на зміни показників якості й кінетику сушіння грибів. The influence of hydrothermal treatment on the changes of parameters of quality and kinetics of drying of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4433
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doslid.pdf297.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.