Харчові продукти нового покоління

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто основні проблеми харчування, а також можливість та переваги використання їстівних грибів як основної складової нової групи харчових продуктів. In this article was studied the main problems of nutrition and analysed opportunity and preferences of using mushrooms as raw material for new group of food products.

Опис

Ключові слова

гриби, mushrooms, харчові концентрати, білки, food concentrates, proteins, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Харчові продукти нового покоління / І. М. Зінченко, Т. І. Янюк, В. А. Терлецька, В. М. Ковбаса // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25, Ч. 1. – С. 83–84.

Зібрання