Спосіб виробництва снеків (Патент на корисну модель № 49703)
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва снеків включає послідовне очищення, бланшування сировини, додавання олії та обсмажування напівфабрикату. Як сировину використовують їстівні гриби.
A method for making snacks includes subsequent cleaning, blanching raw material, addition of oil and frying a half-finished product. Edible mushrooms are used as a raw material.
Опис
Ключові слова
снеки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, snacks, бланшування, обсмажування, гриби, blanching, frying, mushrooms, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Патент 49703 UA, МПК (2009) A23L 1/28, A23L 1/212 Спосіб виробництва снеків / Зінченко І. М., Терлецька В. А., Ковбаса В. М., Янюк Т. І., Фалендиш Н. О., Махинько Л. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u200911206 ; заявл. 04.11.2009 ; опубл. 11.05.2010, Бюл. № 9, 2010 р.