Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас.
The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages.
The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages.
Description
Keywords
окислювальні процеси, м’ясна сировина, ліпіди, варені ковбаси, фосфатна суміш, харчова композиція, якість, oxidative processes, phosphate mixture, food composition, quality, cold Sirje, lipids, cooked sausage, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Citation
Страшинський, І. М. Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини / І. М. Страшинський, М. І. Осейко, Г. І. Гончаров // Науковий вісник. - 2004. - Т. 6, № 2, Ч. 3. - С. 148-153.