Склад та ефективність дії фосфатних сумішей
Вантажиться...
Файли
Дата
2005
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Визначення якісного і кількісного складу імпортних фосфатних препаратів виконано методом рентгено-фазового аналізу. Експериментально встановлено, що при додаванні у м’ясні фарші твердої води ефективність впливу фосфатних сумішей знижується.
To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. Experimentally that when you add in minced meat hard water efficiency effect of phosphate compounds decreases.
To determine the qualitative and quantitative composition of imported phosphate products performed X-ray phase analysis. Experimentally that when you add in minced meat hard water efficiency effect of phosphate compounds decreases.
Опис
Ключові слова
твердість води, фосфати, варені ковбаси, технологічний процес, water hardness, phosphates, boiled sausage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаров, Г. І.
Склад та ефективність дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський // Мясное дело. — 2009. — № 3. — С. 36-37.