Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва
Вантажиться...
Файли
Дата
1994
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено вплив величини рециркуляту в кристалізаційних системах на кількість випареної води в вакуум – апаратах. Показано, що збільшення частки рецикуляції зменшує енергетичні витрати на випаровування води у вакуум – апаратах відносно одиниці маси отриманого цукру.
Given effect of the value recycle in crystallization systems on the amount of water evaporated in a vacuum – pans. It is shown that increasing the proportion recirculation reduces energy costs for water evaporation in a vacuum – pans the relative unit mass produced sugar.
Опис
Ключові слова
рециркуляція, кристалізація, вакуум-апарат, чистота сиропу, енерговитрати, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, screening, crystallization, vacuum – pan, cleanliness syrup, energy
Бібліографічний опис
Мирончук, В. Г. Вплив рециркуляції на показники роботи кристалізаційних схем цукрового виробництва / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, О. В. Плотнір, В. А. Потельчак // Цукор України. - 1994. - № 4. - С. 20–23.