Гранулометрический состав кристаллов сахара ІІ и ІІІ кристаллизации

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Показано влияние гранулометрического состава кристаллов сахарного утфеля II и III кристаллизации на эффективность работы центрифуг и качество мелассы. The influence of granulometric composition crystals of sugar massecuite II and III crystallization is shown on performance centrifuges and quality of molasses.

Опис

Ключові слова

кристаллы, crystals, сахар, гранулометрический состав, центрифугирование, меласса, sugar, granulometric composition, centrifugation, molasses, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Гранулометрический состав кристаллов сахара ІІ и ІІІ кристаллизации / Б. В. Кузьменко, В. О. Штангеєв, А. К. Сущенко, А. В. Власенко, В. Н. Антоновський, В. Г. Мирончук // Сахар. - 1988. - № 5. - С. 48.

Зібрання