Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені результати експериментів щодо використання активованої кремнієвої кислоти для підвищення якості очищення дифузійного соку. З'ясовані ефективні концентрації та місця введення реагенту в технологічній схемі цукрового заводу. An experimental result on using of activated silica acid to improve the quality of juice purification has been shown. The effective concentration and points of the reagent entry in the sugar factory technological process has been elucidated.

Опис

Ключові слова

очищення, дифузійний сік, активована кремнієва кислота, purification, raw juice, activated silica acid, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Рева, Л. П. Використання активованої кремнієвої кислоти для додаткового очищення дифузійного соку / Л. П. Рева, Н. М. Пушанко, С. А. Замура // Цукор України. - 2008. - № 3. – С. 11-15.

Зібрання