Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна – значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено методику розрахунку кількісного балансу сортового помелу зерна пшениці та жита в борошно. In clause the design procedure of quantitative balance of a high-quality grinding of wheat and a rye in a flour is resulted.

Опис

Ключові слова

помел зерна, кількісний баланс, борошно, навантаження, крупки, пшениця, жито, grinding of grain, quantitative balance, flour, loading, wheat, rye, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Скласти оптимальний кількісний баланс помелу зерна - значить зорієнтуватися на ефективну роботу розмелювального відділення / Є. А. Дмитрук, В. Б. Ільчук, А. О. Борець, Є. І. Харченко // Зерно i хлiб. — 2009. — № 1 (53). — С. 26-27.

Зібрання