Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналіз структури харчування населення України свідчить про постійний дефіцит харчового білку, котрий прогнозується й на майбутнє. Тому пошук нових його джерел, збільшення виробництва продовольчого білку і формування його структури є одним із найбільш істотних та складних завдань харчування, перш за все – здорового.
Analysis of dietary pattern of the population of Ukraine shows a constant shortage of food proteins, which also projected for the future. Therefore, the search for new sources of its increase in production of food protein and formation of its structure is one of the most important and difficult tasks nutrition, first of all - healthy.

Опис

Ключові слова

білки, білкова недостатність, протеїни, природні джерела, рослинні та тваринні білки, гриби, proteins, protein malnutrition, proteins, natural sources, plant and animal proteins, mushrooms, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Сімахіна, Г. О. Перспективи використання їстівних грибів як джерела повноцінних білків / Г. О. Сімахіна // НУХТ. - 2008.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced