Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4658
Title: Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду
Other Titles: Разработка технологии ферментированных напитков на основе меда
The technology of fermented beverages from honey
Authors: Прибильський, Віталій Леонідович
Прибыльский, Виталий Леонидович
Prybylskyy, Vitaly
Наливайко, Клавдія Федорівна
Наливайко, Клавдия Федоровна
Nalyvayko, Klavdiya
Романова, Зоряна Миколаївна
Романова, Зоряна Николаевна
Romanova, Zoryana
Бондар, Микола Васильович
Бондарь, Николай Васильевич
Bondar, Nikolai
Keywords: ферментовані напої
ферментированные напитки
fermented beverages
мед
технологія
дріжджі
технология
дрожжи
honey
technology
yeast
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2010
Citation: Розробка технології ферментованих напоїв на основі меду / В. Л. Прибильський, К. Ф. Наливайко, З. М. Романова, М. В. Вондар // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. - 2010. - С. 20.
Abstract: Пропонується розроблення технології трьох груп кодових ферментованих напоїв: безалкогольних, слабоалкогольних та алкогольних. За зовнішнім виглядом напої поділяють на прозорі і замутнені; за способом оброблення безалкогольні та слабоалкогольні напої поділяють на фільтровані (сепаровані) і нефільтровaні (несепаровані), фільтровані (сепаровані) — на пастеризовані та непастеризовані, нефільтровані (несепаровані) — на освітлені та неосвітлені. Предлагается разработка технологии трех групп кодовых ферментированных напитков: безалкогольных, слабоалкогольных и алкогольных. По внешнему виду напитки делятся на прозрачные и замутненные; по способу обработки безалкогольные и слабоалкогольные напитки делятся на фильтровые (сепарированного) и нефильтровaнные (несепарированные), фильтровые (сепарированные) - на пастеризованные и непастеризованные, нефильтрованные (несепарированные) - на осветленные и неосветленные. A developing technology of three groups of code fermented beverages: soft, soft and alcoholic. In appearance beverages are divided into transparent and turbidity, by way of handling non-alcoholic and alcoholic beverages are divided into filter (separated) and filtrovani (neseparovani), filtered (separated) - on pasteurized or-zneplidneni and unpasteurized, unfiltered (neseparovani) - the highlight and illuminated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4658
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf641.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.