Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
З'ясовано сучасні проблеми білкової складової в структурі харчування населення, необхідність залучення зеленої маси рослин для отримання протеїнових концентратів та білковмісних харчових біологічно активних добавок. На прикладі черемші як нетрадиційної для харчової промисловості культури показано можливість отримання на її основі білкових концентратів.
Found out the current problems in the structure of the protein component of the diet of the population, the need to attract green mass of plants to produce protein concentrates bilkovmisnyh food and dietary supplements. For example wild garlic as alternative to food crops is shown getting on the basis of protein concentrates.
Found out the current problems in the structure of the protein component of the diet of the population, the need to attract green mass of plants to produce protein concentrates bilkovmisnyh food and dietary supplements. For example wild garlic as alternative to food crops is shown getting on the basis of protein concentrates.
Description
Citation
Солодко, Л. М. Перспективи отримання протеїнових концентратів із зеленої маси рослин / Л. М. Солодко, Г. О. Сімахіна // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 5-9.