Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4726
Title: Дослідження процесу конвективного і мікрохвильового сушіння плодів глоду
Authors: Шоронова, М. О.
Ражик, Іван Сергійович
Євчук, Яна Валеріївна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Кулінченко, Віталій Романович
Keywords: мікрохвильове сушіння глоду
вуглеводи
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
microwave drying of hawthorn
carbohydrates
ascorbic acid and polyphenolic compounds
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2012
Citation: Дослідження процесу конвективного зневоднення глоду / М. О. Шоронова, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. С. Ражик // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : міжнар. наук.-техн. конф. – 2011. - С. 34.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4726
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf122.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.