Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4738
Title: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Other Titles: Study of the dispersion characteristics of the powder apple pomace during drying infrared rays
Authors: Студзінська, Марина Олександрівна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Малежик, Іван Федорович
Веселовська, Таїсія Євгеніївна
Studzinska, Marina
Dubkovetskyy, Igor
Malezhik, Ivan
Veselovska, Taisiya
Keywords: дисперсні характеристики
дисперсные характеристики
dispersive specifications
інфрачервоне сушіння
яблучні вичавки
инфракрасная сушка
яблочные выжимки
infrared drying
apple pomace
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2010
Citation: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / М. О. Студзінська, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // 76 наукова конференція : тези доп. – 2010. – С. 131-132.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4738
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.a.pdf79.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.