Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Вантажиться...
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
дисперсні характеристики, dispersive specifications, інфрачервоне сушіння, яблучні вичавки, infrared drying, apple pomace, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / М. О. Студзінська, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // 76 наукова конференція : тези доп. – 2010. – С. 131-132.