Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4738
Назва: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями
Автори: Студзінська, Марина Олександрівна
Дубковецький, Ігор Володимирович
Веселовська, Таїсія Євгеніївна
Малежик, Іван Федорович
Ключові слова: дисперсні характеристики
dispersive specifications
інфрачервоне сушіння
яблучні вичавки
infrared drying
apple pomace
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Дослідження дисперсних характеристик порошку яблучних вичавок при сушінні інфрачервоними променями / М. О. Студзінська, І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Т. Є. Веселовська // 76 наукова конференція : тези доп. – 2010. – С. 131-132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4738
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.a.pdf79.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.