Молекулярно-масовий розподіл білкових фракцій препаратів желатину
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені електрофоретичні дослідження показали істотні розбіжності молекулярного складу білкових фракцій препаратів, що відрізняються між собою формою. Встановлено, що препарати желатину, які випускають у рідкому виді, характеризуються більш високим ступенем гідролізу і вмістом тільки низькомолекулярних білків.Conducted electrophoretic studies showed significant differences molecular composition of protein fractions drugs differ form. Found that preparations of gelatin, which is produced in liquid form, characterized by a higher degree of hydrolysis and containing only low molecular weight proteins.
Опис
Бібліографічний опис
Чурсіна, О. О. Молекулярно-масовий розподіл білкових фракцій препаратів желатину/ О. О. Чурсіна, В. Г. Гержикова, Е. Л. Зінкевич, І. М. Бабич //Харчова і переробна промисловість - 2007 - №6 – С. 22-24.