Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено дослідження з розроблення способів зниження антипоживних речовин у складі продуктів переробки бобових, які пропонуються для підвищення харчової та біологічної цінності хлібобулочних виробів. Research on developing ways to reduce non-nutritional substances in legume products that are offered to enhance the nutritional and biological value baked goods are presented.

Опис

Ключові слова

антипоживні речовини, продукти переробки бобових, хліб, non-nutritional substances, legume products, bread, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хліба / Л. Ю. Арееньева, Б. І. Хиврич, В. М. Махинько, Н. Н. Бондар , О. В. Борисенко // Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва : науково-технічна конференція. - 2003. - С. 52-54.