Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено хімічний склад та ферментативну активність борошна з насіння та солоду сої, гороху, білого люпину. The chemical composition and enzymatic activity of flour out of seeds and malt of soybean, pea and white lupine have been investigated.

Опис

Ключові слова

ферментативна активність, enzymatic activity, борошно з солоду бобових, хлібобулочні вироби, flour out of legume malt, baked products, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ферментативна активність борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньсва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, Б. І. Хіврич // Харчова промисловість. - 2004. - Додаток до журналу № 3. - С. 90-91.

Зібрання