Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Запропоновано розробки пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, збагаченого продуктами переробки сої, гороху і люпину. Proposed development of a wheat bread of high food value, enriched products of processing of a soya, peas, lupin.

Опис

Ключові слова

хліб, bread, біологічна цінність, солод, соя, горох, люпин, закваска, поліпшувач, biological value, malt, soybean, peas, lupin, leaven, enhancer, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арсеньєва, Л. Ю. Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. М. Махинько // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки Національного університету харчових технологій. – 2008. – С. 3–4.

Зібрання