Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846
Title: Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста
Authors: Махинько, Валерій Миколайович
Махинько, Людмила Василівна
Мась, П. В.
Keywords: хліб
бродіння
плодово-ягідні сиропи
bread
fermentation
fruit and berry syrup
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2012
Citation: Махинько, В. М. Вплив плодово-ягідних цукровмісних сиропів на процес бродіння пшеничного тіста / В. М. Махинько, Л. В. Махинько, П. В. Мась // Uкrаіnіаn fооd jоurnаl. - 2012. - № 3. - С. 23-26.
Abstract: Вивчено вплив наявних на ринку України плодово-ягідних сиропів (вишні, полуниці, малини, чорної смородини та шипшини) на процес бродіння пшеничного високорецептурного тіста. Встановлено, що додавання 10-16 % сиропів до маси борошна забезпечує високу якість виробів і скорочує процес бродіння на 0,5-1 годину. We investigated the influence of fruit-and-berry syrups (cherry, strawberry, raspberry, black currant and dog rose) that are available on the Ukrainian market on the process of highprescribed wheat dough fermentation. It is established that the addition of 10-16 % of syrups to the mass of the flour is ensure products high quality and reduce the process of fermentation by 0,5-1 hour.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4846
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mvmvpjcvsjnpbpt.pdf171.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.