Система калькулювання виробничого підприємства харчової галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті запропонована структурно-логічна схема організації системи калькулювання виробничого підприємства. Здійснено подальший розвиток теорії методів обліку витрат і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг). In the article proposed the structurally logistical organization of the costing scheme of the production company. By development of the theory of methods of cost accounting and costing.

Опис

Ключові слова

система калькулювання, методи обліку витрат, способи калькуляції, costing system, methods of cost accounting, methods of calculation, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Осадча, Г. Г. Система калькулювання виробничого підприємства харчової галузі / Г. Г. Осадча // Економічні науки. - Серія: Облік і фінанси. - 2012. - №9(33). - С. 520-529.

Зібрання