Система калькулювання виробничого підприємства харчової галузі
Вантажиться...
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті запропонована структурно-логічна схема організації системи калькулювання виробничого підприємства. Здійснено подальший розвиток теорії методів обліку витрат і калькулювання собівартості продукції (робіт, послуг).
In the article proposed the structurally logistical organization of the costing scheme of the production company. By development of the theory of methods of cost accounting and costing.
Опис
Ключові слова
система калькулювання, методи обліку витрат, способи калькуляції, costing system, methods of cost accounting, methods of calculation, кафедра обліку і аудиту
Бібліографічний опис
Осадча, Г. Г. Система калькулювання виробничого підприємства харчової галузі / Г. Г. Осадча // Економічні науки. - Серія: Облік і фінанси. - 2012. - №9(33). - С. 520-529.