Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4967
Title: Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика
Authors: Чернелевський, Леонід Миколайович
Перетятько, Микола Васильович
Соломчук, Людмила Миколаївна
Keywords: варіація
ariation
система показників
статистична таблиця
статистичне обґрунтування
статистика
statistics
metrics
statistical table
statistical justification
кафедра обліку і аудиту
Issue Date: 2012
Citation: Чернелевський, Л. М. Статистика у галузях харчової промисловості: теорія і практика : навч. посіб. / Л. М. Чернелевський, М. В. Перетятько, Л. М. Соломчук. — К. : НУХТ, 2012. — 331 с.
Abstract: Навчальний посібник відповідає типовій програмі дисципліни і адаптований для умов кредитно-модульної системи навчального процесу. У модулях виділено теми, в яких подано теоретичний та практичний матеріал на прикладі галузей харчової промисловості, розв’язування задач, контрольні запитання. Наведено тестову програму та порядок і критерії оцінювання знань студентів. Для студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів і фахівців відповідного напрямку. Textbook corresponding default application disciplines and adapted to the conditions of credit-modular system of educational process. In the modules selected topics, which provide theoretical and practical material for example food industry, solving problems, test questions. An application and test procedures and criteria for assessing students' knowledge. For students of economic specialties of higher educational institutions and experts in respective direction.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4967
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22224.pdf6.56 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.