Спосіб виробництва кисломолочних напоїв (Патент на корисну модель № 69308)
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Обґрунтовано доцільність використання функціональних інгредієнтів – пектину та екстракту шипшини для виробництва кисломолочного напою оздоровчого призначення.
The expediency of usage of functional ingredients: pectin and essence of rose hip for the production of soul milk drink of functional purpose is proved.
Опис
Ключові слова
екстракт шипшини, essence of rose, пектин, аскорбінова кислота, pectin, ascorbic acid, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Патент 69308 UA, МПК А 23 С 9/13 Спосіб виробництва кисломолочних напоїв / Гойко І. Ю., Івасенко І. А., Гойко Н. О. ; власник Національний університет харчових технологій. — № u201111905 ; заявл. 10.10.2011
; опубл. 25.04.12, Бюл. № 8.