Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5019
Title: Комплексная оценка качества аромаконцентратов из растительного сырья
Authors: Науменко, Ксения Андреевна
Фролова, Наталья Эпинетовна
Чепель, Наталья Васильевна
Keywords: аромаконцентраты
aromatic concentrates
растительное сырье
комплексное переработка
plant material
integrated assessment
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2010
Citation: Науменко, К. А. Комплексная оценка качества аромаконцентратов из растительного сырья / К. А. Науменко, Н. Е. Фролова, Н. В. Чепель / Інноваційні технології в харчовій промисловості : ХІ-а міжнародна науково-практична конференція, опубл.2010 р..- 2010. - С. 374-377.
Abstract: В статье приведены результаты исследований показателей качества аромаконцентратов из растительного сырья, которые являют собой комплекс ароматических веществ, отогнанных при упаривании соков или экстрактов из растительного сырья. Комплексная оценка качества включает определение их органолептических, физико-химических показателей, показателей безопасности и срока хранения, при котором сохраняется стабильность их химического состава и потребительских свойств. The summary The results of studies of quality of aromatic concentrates from plant raw materials, which are a range of aromatic substances driven off in the evaporation of juices or extracts from plant raw materials. Integrated quality assessment includes the determination of organoleptic, physic-chemical indicators, safety performance and shelf life, which continued stability of their chemical composition and consumer properties. В статті наведені результати досліджень показників якості аромаконцентратів з рослинної сировини, які є комплексом ароматичних речовин, відігнаних при упарюванні соків або екстрактів з рослинної сировини. Комплексна оцінка якості включає визначення їх органолептичних, фізико-хімічних показників, показників безпеки та терміну придатності, під час якого зберігається стабільність їх хімічного складу та споживчих властивостей.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5019
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
aromatic_concentrates.pdf132.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.