DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022

Название: Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину
Другие названия: Препаративное выделение индивидуальных ароматических веществ эфирного масла тмина
Preparative separation of individual aromatic components of caraway essential oil
Авторы: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Науменко, Ксенія Андріївна
Чепель, Наталія Василівна
Chepel, Natalia
Фролова, Наталія Епінетівна
Frolova, Natalia
Усенко, Віталій Олександрович
Usenko, Vitaliy
Naumenko, Ksenia
Ключевые слова: ефірна олія
ароматичний компонент
препаративна хроматографія
эфирное масло
ароматический компонент
препаративная хроматография
essential oil
aromatic compound
preparative chromatography
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Усатюк, О. М. Препаративне виділення індивідуальних ароматичних компонентів ефірної олії кмину / О. М. Усатюк, В. О. Усенко, Н. Е. Фролова, К. А. Науменко, Н. В. Чепель // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 1. - С. 62-65.
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати теоретичних та експериментальних досліджень розроблення способу препаративного розділення вузьких фракцій ефірних олій з виділенням індивідуальних ароматичних компонентів. Отримано ароматичні компоненти ефірної олії кмину (Carum carvi L.) високого ступеню чистоти та у концентрованому вигляді. Приведены результаты теоретических и экспериментальных исследований разработки способа препаративного разделения узких фракций эфирных масел с выделением индивидуальных ароматических компонентов. Получены ароматические компоненты эфирного масла тмина (Carum carvi L.) высокой степени чистоты и в концентрированном виде. The results of the theoretical and experimental research concerning the development of the separation method for essential oil individual aromatic components from the clean-cut fractions are presented. High purity aromatic compounds and compounds in concentrated form of caraway essential oil (Carum carvi L.) have been obtained.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5022
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
109941.pdf4,94 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback