Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наведено дослідження про розроблення нової технологї виробництва варення з осмотично збезводнених яблук. Запропонована технологія від традиційної відрізняється тим, що виключено процес уварювання, замінивши його осмотичним збезводненням, під час якого в якості осмотично діючої речовини (ОДР) використано готовий розчин інвертного цукру.
The article presents a study on the development of new production technologies jam osmotically dried apples. The technology of traditional wherein the boiling process is possible by replacing its osmotic dehydration, during which as osmotically active substance (OAS) used a prepared solution of invert sugar.

Опис

Ключові слова

варення, jam, осмотичне збезводнення, фазові перетворення, осмотично діюча речовина, інвертний сироп, osmotic dehydration, phase transformations, osmotically active substance syrup, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Мельнічук, О. Є. Розробка нової технології виробництва варення з осмотично збезводнених яблук / О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук // Холодильна техніка і технологія. – 2010. – № 2 (124). – С. 47–54.

Зібрання