Соя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті, на основі літературного аналізу, наведено порівняльний аналіз сої та соєвих продуктів з основними продуктами харчування, а також визначено основні продукти, виготовлені із сої, використання яких значно поширене в світі.
The article, based on literary analysis, Comparative analysis of soybean and soybean products with basic food, and the main products made from soybeans, the use of which has spread worldwide.

Опис

Ключові слова

соя, соєві продукти, білок, незамінні амінокислоти, соєве молоко, сир (тофу), соєва олія, soybean products, protein, irreplaceab le amino acids, soybean milk, cheese tofu, soybean oil, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Соя і соєві продукти - незамінні компоненти в харчуванні людей / Л. А. Бейко, О. Є. Мельнічук, О. І. Гащук, Н. В. Хоренжий // Харчова наука і технологія. - 2009. – № 1(6). – С. 18-21.

Зібрання