Прянощі для нових сиркових виробів
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Авторами розроблено склад композицій прянощів, що можуть використовуватись у складі рецептур сиркових виробів. Визначено активну кислотність модельних розчинів прянощів, ароматичне число та раціональну дозу введення, що становить від 2,75 до 11%. Дослідні дані дають підстави для висновку про можливість використання прянощів, що дасть змогу збагатити продукти комплексом біологічно активних речовин. Authors develop structure of compositions of spices which can be used as a part of compoundings of cottage cheese products. It is defined active acidity of modeling solutions of spices, aromatic number and a rational dose of introduction, which makes from 2,75 to 11 %. The data gives the grounds for a conclusion about possibility of use of spices that will allow to enrich products with a complex of biologically active substances.
Description
Citation
Ющенко, Н. М. Прянощі для нових сиркових виробів / Н. М. Ющенко, У. Г. Кузьмик // Продовольча індустрія. - 2011. - Вип. 6. - С. 23-26.