DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200

Название: Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве
Другие названия: Blown cereals - a new kind of non-traditional materials in the confectionery industry
Авторы: Дорохович, Антонелла Николаевна
Острик, Алексей Семенович
Dorohovich, Antonella
Ostrik, Alexei
Цирик, Н. А.
Цирик, Н. А.
Tsyryc, N.
Ключевые слова: крупы
нетрадиционная сырье
белок
гидролиз
крупи
нетрадиційна сировина
білок
гідроліз
groat
alternative raw
protein
hydrolysis
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1987
Библиографическое описание: Дорохович, А. Н. Взорванные крупы – новый вид нетрадиционного сырья в кондитерском производстве // А. Н. Дорохович, А. С. Острик, Н. А. Цирик // Пищевая технология. – 1987. - № 2. - С. 34-35.
Краткий осмотр (реферат): Статья посвящена исследованию процесса взрывания пшеничной и рисовой круп. Исследовалась атакуемость белка взорванных и не взорванных пшеничной и рисовой круп. Стаття присвячена дослідженню процесу підривання пшеничної та рисової круп. Досліджувалась атакуємість білка підірваних і не підірваних пшеничної та рисової круп. The article deals with the process of explosion of wheat and rice cereals. Studied to attack of protein of blown and no blown wheat and rice cereals.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5200
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
11389.pdf411,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback