Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах

Ескіз

Дата

2009

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В даній статті розглядаються проблеми розвитку харчової промисловості в Україні. Застарілість матеріально-технічної бази та низький рівень якості продукції ставить перед державою та суспільством необхідність вибору та застосування дієвих засобів впливу. У зв’язку з цим, дослідження означених питань набуває особливої актуальності. This article is about the one of the main problems of food industry in modern terms in Ukraine. The ramshackleness of material and technical base and low level of quality of products increase the necessity of government regulation.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, матеріально-технічна база, якість продукції, інвестиції, food industry, material and technical base, the quality of products, investments, кафедра економічної теорії

Бібліографічний опис

Швед, Т. В. Проблеми розвитку харчової промисловості України в сучасних умовах / Т. В. Швед // Наукові праці НУХТ. - 2009. - № 31. – С. 108-11.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced