Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5370
Title: Спосіб виробництва ковбасних виробів (Деклараційний патент на винахід № 36673 А)
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Гапченко, Наталія Олегівна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Католик, Дмитро Володимирович
Глущенко, Генадій Анатолійович
Keywords: фарш
stuffing
екструзійна квасоля
extruded beans
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2001
Citation: Дек. пат. 36673 UA, МПК 6 G01 N25/56 Спосіб виробництва ковбасних виробів / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І., Д. В. Католик, Г. А. Глущенко ; заявник і патентовласник Український державний університет харчових технологій. - № 2000010390 ; заявл. 24.01.00 ; опубл. 16.04.01, Бюл. № 3. - 3 с.
Abstract: Спосіб відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається екструзій на квасоля в кількості 2-4% до маси основної сировини. Method wherein the stage extrusion cooking meat attached to the beans in the amount of 2-4% by weight of the main raw material.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5370
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf115.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.