Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5381
Title: Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини (Деклараційний патент на винахід № 55754 А)
Authors: Клименко, Михайло Миколайович
Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
Штонда, Оксана Анатоліївна
Гащук, Олександра Ізидорівна
Keywords: рослинно-бобова сировина
vegetable-bean raw
вологотермічна обробка
екстрагування
розчин етанолу
wetheat treatment
extraction
ethanol solution
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2003
Citation: Патент 55754 UA, МПК МПК 7 А 23И /18 Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини / Клименко М. М., Кишенько І. І., Гапченко, О. В., Гащук, О. І. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2002064559 ; заявл. 04.06.02 ; опубл. 15.04.03 , Бюл. № 4, 2003 р.
Abstract: Спосіб виробництва харчової добавки з рослинно-бобової сировини, що включає приймання, підготовку і миття сировини, подрібнення, волого-термічну обробку, розмелювання, фасування, пакування і маркування, який відрізняється тим, що підготовлену сировину піддають екстрагуванню 70-80%-ним розчином етанолу у співвідношенні екстрагент: сировина 3:1, а потім висушуванню. Method of manufacturing a dietary supplement with vegetable-bean raw materials, including receiving, preparation and washing of raw materials, crushing, wet-heat treatment, grinding, filling, packaging and labeling, which is characterized in that prepared raw material is subjected to extraction 70-80% solution of ethanol in the ratio extractant: raw 3:1, and then drying.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5381
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf128.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.