Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено алгоритм застосування методики теорії обмежень на підприємстві харчової галузі. На основі побудови дерева поточної реальності, виявлено ключову проблему, що гальмує ефективний розвиток підприємства.
The article provides an algorithm applying the theory of constraints methodology enterprise food industry. The system built on the basis of reality tree. A key issue that hinders the efficient development of enterprises.

Опис

Ключові слова

теорія обмежень (ТОС), ключова проблема, харчова галузь, дерево поточної реальності, theory of constraints, key issue, food industry, reality tree, кафедра економіки і права

Бібліографічний опис

Штанько, Л. О. Використання теорії обмежень для підвищення ефективності діяльності підприємств харчової промисловості / Л. О. Штанько, О. М Вознюк // 2012.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced