Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглядаються шляхи підвищення довговічності обладнання харчових виробництв шляхом використання систем зменшення тертя та зношування. Показана можливість прояву водневого зношення і використання. позитивного ефекту вибіркового переносу. Наведено результати промислових випробувань різального комплекту м"ясорізальних вовчків, в якому реалізовано явище вибіркового переносу. Рассматриваются пути повышения долговечности оборудования пищевых производств путем использования систем уменьшения трения и износа. Показана возможность проявления водородного износа и использования положительного эффекта выборочного переноса. The Article considers the ways to incearse endurance of food industry equipment by means of attrition and depreciation decreasing system . Article shows the possibility of hydrogenous depreciation display and use of the positive effect of the optional transfer. Provided are the results of industrial test of the cutting set meat-cutting machines, in which the optional transfer took place.

Опис

Ключові слова

зносостійкість, зношування, вибірковий перенос, wearing capacity, endurance, selective transfer

Бібліографічний опис

Ястреба, С. П. Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв / С. П. Ястреба, О. І. Некоз, С. О. Некоз // Наукові праці НУХТ. – 2007. - № 24. – С. 54-56.

Зібрання