Математичне моделювання поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Національний університет харчових технологій

Анотація

Розглянуто застосування інформаційної технології проектування обладнання для транспортування м'ясo-кісткової суміші. В основу цієї технології покладено визначення розподілу напружень у суміші, переміщення всіх частинок продукту, робочого тиску нагнітальної системи залежно від конструктивних параметрів дифузора нагнітального резервуара. Розглянуто питання практичного застосування запропонованих методологічних розробок. The work is developed to the information technology of designing (ITD) of the equipment in application to meat-bone mixes transportation. In the ITD basis the definitions of distributions of the pressure in a mix, displacements of all particles of the product, working pressure of forcing system are fixed deoending on the blower diffuser constructive parameters. The questions of practical application of the offered methological developments are considered.

Опис

Ключові слова

пневмотранспортування, pneumatic transport, м'ясo-кісткова суміш, meat-bone mix, метод скінченних елементів, method of final elements, інформаційні технології проектування, information technologies of designing, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Беседа, С. Д. Математичне моделювання поведінки нехарчової м'ясної сировини при транспортуванні по трубах / С. Д. Беседа,Є. В. Штефан, В. М. Таран // Наукові праці НУХТ. - 2005. - №16. - С. 35-37.

Зібрання