Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст.

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті здійснено класифікацію та науковий аналіз основних джерел з історії розвитку зовнішньоекономічних та культурних зв‘язків українських земель в умовах Російської імперії в ХІХ– на початку ХХ ст.
In the article classification and scientific analysis of basic sources are carried out from history of development of external economic and cultural connections of Ukrainian earth in the conditions of the Russian empire in ХІХ- at the beginning ХХ of century.

Опис

Ключові слова

митні документи, trade codes, торгові кодекси, статути підприємств, дозволи на торгівлю, документи фірм, бланки, кафедра гуманітарних дисциплін, charters of enterprises, permissions on trade, documents of firms, forms, custom documents

Бібліографічний опис

Пилипенко, О. Є. Класифікація вітчизняних та зарубіжних наукових джерел про роль наддніпрянської України у зовнішніх торгово-економічних та культурних зв‘язках російської імперії у ХІХ– на початку XX ст. / О. Є. Пилипенко // Історико-географічні дослідження в Україні. – К., 2007. - №10. – С. 259-269.

Зібрання