Аналіз процесів деформації і дробіння крапель в апаратах харчових виробництв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто механізм процесів деформації і дробіння крапель у газовому та рідинному потоках, а також характеристику цих процесів за допомогою чисел Вебера при невисоких відносних швидкостях фаз, що реалізуються в насадкових і розпилювальних апаратах системи газ-рідина та в апаратах з мішалками для приготування харчових емульсій.

Опис

Ключові слова

газовий потік, рідкий потік, деформація і дробіння крапель, число Вебера, gas stream, liquid stream, deformation and crushing of drops, number of Vebera, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Марценюк, О. С. Аналіз процесів деформації і дробіння крапель в апаратах харчових виробництв / О. С. Марценюк, В. О. Овчарук, А. С. Дзис // Харчова промисловість. - 1998. - Вип. 43-44. - С. 92-101.

Зібрання