Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
Title: Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива
Other Titles: The Expansion assortment and increasing of biological value beer
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Романова, Зоряна Миколаївна
Карпутіна, Маргарита Віталіївна
Meletyev, Anatoly
Romanova, Zoryana
Karputina, Margarita
Keywords: імбир
сусло
біологічно активні речовини
смак пива
имбирь
биологически активные вещества
вкус пива
ginger
mash
biological active material
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2012
Citation: Мелетьєв, А. Є. Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива / А. Є. Мелетьєв, З. М. Романова, М. В. Карпутіна // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37-38. – С. 73-76.
Abstract: Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.
Исследовано особенности технологи, органолептические и аналитические показатели пива с использованием имбиря как нетрадиционногосырья для расширения асортимента напитка.
The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/547
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BTZP.pdf91.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.