Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5495
Title: Варена ковбаса „Студентська” (Патент на винахід № 99575)
Authors: Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
Філоненко, Михайло Ігорович
Безух, В. В.
Keywords: ковбаса
свинина
яловичина
добавка „Вікторія"
паприка
sausage
pork
beef
addition "Victoria"
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2012
Citation: Патент на винахід № 99575. Варена ковбаса "Студентська" / Крижова Ю. П., Філоненко М. І., Безух В. В. - зареєстр. 27.08.2013.
Abstract: Розроблено варену ковбасу, що містить свинину, яловичину, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як свинину вона містить свинину напівжирну, як яловичину містить яловичину першого сорту, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю та додатково містить м’ясо куряче, воду та добавку „Вікторія”.
Developed cooked sausage containing pork, beef, nitrite of soda, salt, spices, characterized in that it as pork contains semi-bold pork, as beef contains the first sort beef, as spices it contains a cumin, paprika and mustard and additionally contains chicken meat, water and addition "Victoria".
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5495
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.