Вплив гранулометричного складу кристалів і в’язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси
Дата
2006
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто питання оптимізації розкачки утфелю останньої кристалізації з метою уникнення розчинення кристалів цукру та отримання нормальної меляси. Отримано розрахункову залежність для визначення оптимального вмісту сухих речовин в утфелі після розкачки водою з урахуванням його чистоти. Показано вплив гранулометричного складу кристалів цукру в утфелі на продуктивність центрифуг та зменшення виходу меляси і вмісту цукрози в ній.
The question of the last crystallization swing massecuite optimization with the sugar crystals dissolution exception and reception normal treacle purpose is considered. It is received settlement dependence for optimum maintenance of dry substances in massecuite after the swing by water in view its cleanliness definition. Influence granulometric structure of sugar crystals in massecuite on centrifuges efficiency and an output treacle change and the maintenance of saccharose in her is shown.
Опис
Ключові слова
утфель, в’язкість, гранулометричний склад кристалів, massecuite, viscosity, granulometric crystals structure, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Требін, Л. І. Вплив гранулометричного складу кристалів і в’язкості утфелю останнього продукту на продуктивність центрифуг та технологічні характеристики меляси / Л. І. Требін, В. Г. Мирончук, В. М. Підгорний, О. А. Силко // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 18. - С. 83-85.