Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведені результати виробничих досліджень нової поверхнево-активної речовини «Фоамсол» при уварюванні утфелів в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу у порівнянні з ПАР АМГД. «Фоамсол» забезпечує зменшення тривалості уварювання утфелів на 8-15 %, забарвлення на 15-20%.
Presented results of industrial research of a new surfactant "Foamsol" by boiling massecuite in the grocery department of Cortkivsky sugar factory in comparison with surfactant AMHD. "Foamsol" provides a shorter duration of boiling massecuite at 8-15%, 15-20% at coloration.

Опис

Ключові слова

цукровий завод, сахарный завод, sugar factory, поверхнево-активна речовина, Фоамсол, утфель, забарвлення, продуктове відділення, ефективність, інтенсифікація, surfactant, Foamsol, massecuite, coloring, grocery department, efficiency, intensification

Бібліографічний опис

Дубовець, О. В. Дослідження використання нової поверхнево активної речовини «Фоамсол» в продуктовому відділенні Чортківського цукрового заводу / О. В. Дубовець, А. Н. Савич, Л. С. Клименко// Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - Київ, 2007. - Ч. 2 - С. 140.