Експрес-метод ідентифікації білого цукру

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено методику визначення вмісту крохмалю в цукрі фотоколориметричним методом, що дозволяє здійснювати ефективний моніторінг білого цукру та ідентифікувати цукор різного походження. Встановлений вміст крохмалю в цукрі з буряків – 3-10,5 мг/кг, а з цукру-сирцю – 60-650 мг/кг.

Опис

Ключові слова

білий цукор, цукрові буряки, цукор-сирець, крохмаль, ідентифікаці, белый сахар, сахарная свекла, сахар-сырец, крахмал, идентификация, white sugar, raw sugar, starch, identification

Бібліографічний опис

Чернявська, Л. І. Експрес-метод ідентифікації білого цукру / Л. І. Чернявська, Л. С. Клименко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2008. - Часть ІІ. - С. 180.