DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Неопубліковані видання >
Оглядово-аналітична документація >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5567

Название: Очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням
Другие названия: Cleaning of diffusive juice is with the improved progressive previous liming
Авторы: Логвін, Володимир Матвійович
Виговський, Валерій Юрійович
Хомічак, Любомир Михайлович
Авдієнко, Світлана Олексіївна
Logvin, Volodymyr
Vigovskij, Valeriy
Homichak, Lubomir
Avdienko, Svitlana
Ключевые слова: дифузійний сік
сатурація
термостійкість
кольоровість
диффузионный сок
сатурация
термоустойчивость
цветность
diffusive juice
saturation
termoustoychivost
coloured
кафедра екологічної безпеки та охорони праці
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2008
Библиографическое описание: Очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням / В. М. Логвін, Л. М. Хомічак, В. Ю. Виговський, С. О. Авдієнко // Науково-технічні розробки та іноваційні технології. - 2008. - С. 51.
Краткий осмотр (реферат): За умов очищення дифузійного соку з удосконаленим прогресивним попереднім вапнуванням підвищується вихід цукру. При условиях очистки диффузионного сока с усовершенствованным прогрессивным предыдущим известкованием повышается выход сахара. At the terms of cleaning of diffusive juice a rendement rises with the improved progressive previous liming.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5567
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:

File Description SizeFormat
7745.pdf251,62 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback