Спосіб виробництва білкового стабілізатора (Деклараційний патент на винахід № 69182)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора,який включає очищення, знежирення вихідної сировини, варіння, подрібнення на вовчку, гомогенізацію, охолодження, який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують яловичий рубець,варіння проводять протягом 2-4 годин, перед гомогенізацією додають бульйон в кількості 95- 100 %. A method of producing protein stabilizer, which includes cleaning, degreasing of raw materials, melting, grinding on Volchkov, homogenization, cooling, wherein that as starting materials used beef tripe, cooking carried out for 2-4 hours before homogenization add broth in quantities 95 - 100%.

Опис

Ключові слова

білковий стабілізатор, protein stabilizer, яловичий рубець, beef tripe, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 69182A, A23J 1/10. Спосіб виробництва білкового стабілізатора / Кишенько І. І., Шевченко Ю. С. ; заявник Національний університет харчових технологій. ‒ № 20031211429 ; заявл. 11.12.2003 ; опубл. 16.08.2004 , Бюл. № 8, 2004 р.

Зібрання