Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу (Патент на корисну модель №55209)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу, що включає подрібнення вихідної сировини на вовчку та охолодження,який відрізняється тим, що як вихідну сировину використовують курячий тримінг, який після подрібнення витримують в розсолі з додаванням фосфатів протягом 24-30 годин, а потім охолоджують до температури 0-4оС, фільтрують та шприцюють розсолом з білковими препаратами у виріб в кількості 20-30% до маси сировини. Developed a method of producing a protein stabilizer chicken trimmings, which include grinding of raw materials on the top and cooling, which is characterized in that the feedstock used chicken trimmings, which after grinding kept in brine with the addition of phosphate within 24-30 hours, and then cooled to 0-4 ° C, filtered brine and syringes with protein drugs into the product in the amount of 20-30% by weight of raw material.

Опис

Ключові слова

курячий тримінг, chicken trimming, розсол, білкові препарати, brine, protein drugs, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 55209, МПК A23J 1/00 Спосіб виробництва білкового стабілізатора з курячого тримінгу / Кишенько І. І., Каштанова О. О., Черкас Ю. М., Кутна А. І. ; заявник Національний університет харчових технологій ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. №1.

Зібрання