Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено інформацію про термін «нетрадиційна сировина». Досліджено вплив сушіння м’яти як нетрадиційної сировини на її якісні показники. В статті є результати щодо її хімічного та амінокислотного складу та їх аналіз. Використання ефіроолійних рослин може покращити якість продукції тваринного походження. In the article was produced information about term «non-traditional raw materials». It was researched influence mint's drying as non-traditional raw materials at its qualitative adjectives. In the article was directed at its results of chemical and amino acid composition and its analysis. Application of ethereality crops may improve quality of animal production.

Опис

Ключові слова

хімічний склад, химический состав, chemical composition, нетрадиційна сировина, сушіння, ефіроолійні культури, м’ята, амінокислотний склад, non-traditional raw materials, drying, ethereality crops, mint, amino acid composition, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Якісні показники м’яти як нетрадиційної сировини для виробництва кормових добавок / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Зберігання і переробка зерна. – 2007. - № 12. – С. 50–51.

Зібрання