Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.

Опис

Ключові слова

молекулярні технології, molecular technologies, су вайд, теплове оброблення, ресторанне господарство, Sous Vide, thermal processing, restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Арпуль, О. В. Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів / О. В. Арпуль, В. В. Удовицький // Достижения науки за последние годы. Новые наработки : матеріали конференції. - Варшава, 2012. – С. 45-47.