Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведені результати міжлабораторних досліджень з підвищення стабільності вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру на колориметрі ЦУТЕП-С. Розроблене програмне забезпечення, що дозволило розбити шкалу приладу на два діапазони, в результаті чого підвищилася відтворюваність вимірювання кольоровості білого цукру.
Presented the results of interlaboratory researches to improve stability measure color crystal white sugar colorimeter TSUTEP-S. Developed the software that allowed the device to break the scale into two ranges, resulting in improved reproducibility of measuring of chromaticity of white sugar.
Presented the results of interlaboratory researches to improve stability measure color crystal white sugar colorimeter TSUTEP-S. Developed the software that allowed the device to break the scale into two ranges, resulting in improved reproducibility of measuring of chromaticity of white sugar.
Опис
Ключові слова
кольоровість, білий цукор, колориметр ЦУТЕП-С, програмне забезпечення, шкала, стабільність, відтворюваність, colour, white sugar, colorimeter TSUTEP-S, software, scale, stability, reproducibility
Бібліографічний опис
Клименко, Л. С. Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С / Л. С. Клименко, А. В. Тихонюк // 76 а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2010. - Ч. ІІ. - С. 63.