DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5692

Название: Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С
Другие названия: Improving the accuracy and stability of measurement coloured crystalline sugar on a new domestic colorimeter ZUTEP-S
Авторы: Клименко, Лариса Степанівна
Тихонюк, A. B.
Klimenko, Larysa
Tikhonyuk, A.
Ключевые слова: кольоровість
білий цукор
колориметр ЦУТЕП-С
програмне забезпечення
шкала
стабільність
відтворюваність
цветность
белый сахар
колориметр ЦУТЕП-С
программное обеспечение
шкала
стабильность
воссоздание
colour
white sugar
colorimeter TSUTEP-S
software
scale
stability
reproducibility
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Клименко, Л. С. Підвищення точності і стабільності вимірювання кольоровості кристалічного цукру на новому вітчизняному колориметрі ЦУТЕП-С / Л. С. Клименко, А. В. Тихонюк // 76 а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів : тези доповідей. - 2010. - Ч. ІІ. - С. 63.
Краткий осмотр (реферат): Наведені результати міжлабораторних досліджень з підвищення стабільності вимірювання кольоровості кристалічного білого цукру на колориметрі ЦУТЕП-С. Розроблене програмне забезпечення, що дозволило розбити шкалу приладу на два діапазони, в результаті чого підвищилася відтворюваність вимірювання кольоровості білого цукру.
Приведены результаты межлабораторных исследований по повышению стабильности измерения цветности кристаллического белого сахара на колориметре ЦУТЕП-С. Разработано программное обеспечение, что позволило разбить шкалу прибора на два диапазона, в результате чего повысилась воспроизводимость измерения цветности белого сахара.
Presented the results of interlaboratory researches to improve stability measure color crystal white sugar colorimeter TSUTEP-S. Developed the software that allowed the device to break the scale into two ranges, resulting in improved reproducibility of measuring of chromaticity of white sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5692
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Improving.pdf47,65 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback