Розроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинів
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведені результати дослідження каламутності продуктів Саливінківського цукрового заводу: очищеного соку, сиропу з випарки. Розроблено прилад для експрес-контролю каламутності продуктів. Встановлений діапазон довжин хвиль спектру випромінювання, що забезпечує стабільність вимірювання каламутності.
Adduced the results of research of turbidity of products of Salyvinkivskoho sugar factory: purified juice, syrup from evaporation. A device for rapid control of turbidity of products. Chosen wavelength range of the spectrum of radiation that ensures the stability of turbidity measurement.
Adduced the results of research of turbidity of products of Salyvinkivskoho sugar factory: purified juice, syrup from evaporation. A device for rapid control of turbidity of products. Chosen wavelength range of the spectrum of radiation that ensures the stability of turbidity measurement.
Опис
Ключові слова
каламутність, turbidity, цукровий завод, якість, білий цукор, очищений сік, сироп з випарки, прилад, експрес-контроль, спектр випромінювання, довжина хвиль, sugar factory, quality, white sugar, refined juice, syrup from evaporation, appliance, express control, emission spectrum, wavelengths
Бібліографічний опис
Тихонюк, A. B. Розроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинів / A. B. Тихонюк, С. Л. Лотар, Л. С. Клименко // Тези доповідей 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 184.